Iratkozzon fel!

12 Revay Hotel

Újra várjuk Önt!

Kedves Vendégeink, örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 15-től a 12 Revay Hotel ismét várja Önöket!

 

Fedezze fel Budapest mesés látványosságait, melyek csupán egy karnyújtásra találhatóak szállodánktól. A 12 Revay Hotel, 53 szobával és 3 apartmannal várja  vendégeit a belváros szívében, csendes és családias légkörben. 

 

 

Vendégeink biztonsága a legfontosabb!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban érezzék magukat nálunk itt-tartózkodásuk során, és kényelmes, tiszta környezetben tudják kipihenni a mögöttünk álló nehéz heteket, valamint felfrissülve térjenek haza.  Szállodánk eddig is szigorú higiéniai és tisztasági szabályok szerint működött, melyet most az (A) Always Clean program keretében tovább fokozunk! További részleteket az óvintézkedések gombra kattintva tekinthetnek meg.

 

 

Tisztában vagyunk vele, hogy bár a helyzet javul, de a bizonytalanság még nem múlt el. Éppen ezért most a szokásostól eltérően, rugalmasabb lemondási feltételeket biztosítunk vendégeink számára. Amennyiben már biztos az utazása dátumában, válassza az "Előfizetési kedvezmény" ajánlatunkat, ahol 100% előleg kifizetésénél 10% kedvezménnyel ajándékozzuk meg Önt.

Amennyiben mégis lemondaná utazását, 14 nappal érkezés előtt a foglalás díjmentesen törölhető. Későbbi törlés vagy annak elmulasztása esetén a teljes összeg a szállodánál marad kártalanításként. 

Ha még bizonytalan az utazása dátumát illetően, válassza értékutalványaink egyikét, melyek 2021. március 31-ig felhasználhatóak. Vásárlását most extra kedvezményekkel köszönjük meg.

 

 

AJÁNLATOK

 

ÓVINTÉZKEDÉSEK